Nyheter

Våra nyheter & tips

Få de senaste skvallret & lite tips på vägen.

Restaurang Badholmen

Ny hemsida till Restaurang Badholmen

Nu är hemsidan till Restaurang Badholmen klar och vi på Design from Sweden tackar för förtroendet att vi fick leverera både en ny logotyp (se tidigare nyhet) och en ny web

Det är på Badholmen i Oskarshamn det händer! I skrivande stund finns det info på Badholmens hemsidan om bland annat After Work, Julbord med Show med mera. De har även olika dryckesprovningar och matlagning med vänner, japp det är på Badholmen det händer i Oskarshamn så kika gärna in hemsidan och fliken Aktuellt. Orkar du inte gå hem efter en trevlig middag så finns det även hotell-rum :)

Restaurang Badholmens hemsida: www.badholmen.se

Om Badholmen

På en liten ö i Oskarshamns hamn ligger Badholmen Restaurang. En modern restaurang i en fantastisk marin miljö. Restaurangen har öppet för både lunch- och kvällsservering. Varje vardag serverar vi dagens lunchrätt på buffé och utöver detta även två alternativa rätter. Vi erbjuder också en vällagad affärslunch där man kan välja att äta en till tre rätter. Badholmen anordnar också matlagningskurser, större events, bröllop, fester samt konferenser. 

 

Taggar: Web Design, Hemsida, Badholmen

Kontakt