Nyheter

Våra nyheter & tips

Få de senaste skvallret & lite tips på vägen.

Sociala medier

Vill du träffa rätt i sociala medier?

Vi hjälper företag att prata med sina kunder via sociala medier.

Sociala medier

Denna relativt nya försäljningskanal är här för att stanna. Besökarna på sociala nätverk har ökat från 53 procent år 2010 till hela 77 procent. Vi hjälper gärna ditt företag att komma igång eller utveckla er närvaro på social medier så som tex. Facebook och Instagram. Många glömmer att styra trafiken man har på sociala medier till sin hemsida eller webshop, detta gör man enkelt tex. genom att länka sitt inlägg eller "läs mer på vår hemsida".  

Chatta med dina kunder

Vi tycker att det är onödigt att bara lämna besökaren ensam när dom besöker er, varför inte prata med dem direkt? Med en chattfunktion på hemsidan eller på webshopen så kan ni prata direkt med era kunder. Det är socialt tycker vi :)

 "Låter allt detta krångligt...? Lugn vi hjälper er!"

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


3 snabba tips

  1. Använd dig av hashtagar # för att få nya följare

  2. Prata med dina följare

  3. Engagera dina följare - genom tävlingar, frågor eller andra aktiviteter


Design from Sweden hjälper dig hela vägen

Vi hjälper idag våra kunder att utveckla sina befintliga webblösningar, tar fram nya och om önskemål finns hålla dem uppdaterade med ett intressant och informativt innehåll. Vi kan även hjälpa er mer kompletta helhetslösningar. Design from Sweden erbjuder föreläsningar i sociala medier samt content marketing för företag och organisationer som vill hänga med. 

Läs mer om våra föreläsningar!

 

"Idag är det viktigt att vara närvarande på internet, många av dina kunder finns där dagligen. Redan år 2015 är det 93 procent av befolkningen som har tillgång till internet och 91 procent som använder internet"

Taggar: Facebook, Instagram, Chatt