Bli social i

Sociala medier

Driv trafik till din verksamhet med sociala medier.

Hjälp mig
Sociala Medier Design from Sweden

Sociala medier

Sociala plattformar som till exempel Facebook, Instagram och LinkedIn ger företag, kommuner och föreningar fantastiska möjligheter att bygga varumärke och nå ut med budskap. Det är även ett bra sätt att kommunicera med befintliga och presumtiva kunder.

Kom igång med sociala medier

Funderar ni på att öppna konton i sociala medier eller har ni redan startat? Då har vi några tips som vi gärna delar med oss av här.

Tips sociala medier

Var social

Dela med er av innehåll som besökarna vill ha… vad menar vi med det? Jo, skapa innehåll (bilder, texter, filmer) som inspirerar och tilltalar den som ska se ert budskap.

80/20 principen – ca 80% av det ni lägger ut i sociala medier ska vara inspirerande och tilltalande.

Resterande 20% av innehåll ni lägger ut kan vara kampanjer, tjänster eller produkter. Varför? Idag orkar vi inte ta in alla reklambudskap som skriker ”kom å köp” hela tiden. Så skona era följare från detta, annars kanske de avföljer er.

Trafik till Webbplatsen

Driv trafik till er verksamhet

Trafik till webbplats, webbshop eller butik

Använd sociala medier till att ”dra in” besökare/kunder till er verksamhet (inte tvärt om). Oavsett om ni har en fysisk butik, säljer produkter i en webbshop eller vill sälja biljetter till ett event så är det viktigt att besökaren eller kunden landar hos er. Länka till er webbplats, webbshop eller biljettförsäljning där ni berättar mer. Läs mer om hur vi bygger webbplatser här.

Hjälp med sociala medier

Vi erbjuder föreläsningar och utbildningar i sociala medier.

Ni kanske vill komma igång med sociala medier? Eller så vill ni annonsera eller utveckla er närvaro i sociala medier? Vi lär er grunderna eller så anpassar vi innehållet efter ert behov.

Kontakt
Design from Sweden Mockup

Senaste nytt från oss