Webbdesign

Vi bygger och utvecklar för webben

Vi hjälper idag våra kunder att utveckla sina befintliga webblösningar, det kan vara webbplatser, hemsidor och webbshoppar. Vi utvecklar även nya webbplatser och utbildar gärna våra kunder, då kan kunden själv hantera sin webbplats.

Webbplats, blogg och webbshop

Vi arbetar ofta i WordPress (webbplats och blogg), Woocommerce (webbshop och e-handel) samt Joomla (webbplats) som är populära WCMS (web content management system). WCMS möjliggör att webbsidorna kan administreras och redigeras via ett webbgränssnitt. Detta gör det enkelt för dig som kund att arbeta med webblösningen vart du än befinner dig om du har en uppkoppling till internet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med er webblösning? Kontakta oss gärna!

Kontakt

Webbplats | Webbshop | Sociala medier

Sociala Medier Design from Sweden

Sociala medier

Vi erbjuder föreläsningar och utbildningar i sociala medier.

Ni kanske vill komma igång med sociala medier? Eller så vill ni annonsera eller utveckla er närvaro i sociala medier? Vi lär er grunderna eller så anpassar vi innehållet efter ert behov.

Sociala medier

Sociala plattformar så som till exempel Facebook, Instagram och LinkedIn ger dig som företag fantastiska möjligheter att bygga ditt varumärke och inte minst att prata med befintliga och presumtiva kunder.

Kontakt

Webbhotell? Vi hjälper dig!

En hemsida eller webbplats behöver ett webbhotell, vi hjälper dig gärna att komma igång med ett säkert webbhotell.

Mer om webbhotell
Webbhotell
Responsiv hemsida

Responsiv webbplats?

Vad är en responsiv webbplats? Med en responsiv webbdesign (mobilanpassad webbplats) har du en webbplats för alla typer av skärmar så som smarta mobiltelefoner (smartphones), datorer och surfplattor. Är din webbplats mobilanpassad? Om inte så hjälper vi er gärna.

Vad är en hemsida?

  • Webbplats – din plats på Internet, just nu besöker du en webbplats som heter designfromsweden.se
  • Webbsida – en av de sidor som utgör en webbplats.
  • Hemsida – den sida du har valt som startsida i din browser/webbläsare (ofta används hemsida som en synonym till webbplats och webbsida).
Kontakt

CHATTA LIVE

Chatta med dina kunder. Vi tycker att det är onödigt att bara lämna besökaren ensam när dom besöker er, varför inte prata med dem direkt? Med en chattfunktion på webbplatsen eller på webbshopen så kan ni prata direkt med era kunder. Det är socialt tycker vi 🙂

Kontakt
Live Chatt

Senaste nytt från oss

Följ oss på Instagram

Instagram has returned invalid data.