FAQ – Vanliga frågor

Vi skapar upplevelser för ditt varumärke. Det kan vara en webbplats eller hemsida. Webbshop eller profilkläder. Vi utformar även logotyper, skyltar, profilprodukter och andra prylar som du behöver för att visa upp din verksamhet. Vi hjälper även våra kunder med animerade filmer.

Ja, vi gör hemsidor, webbplatser och webbshoppar.

Läs mer

Ja, vi gör animerade filmer.

Läs mer

Ja! Vi älskar att skapa nya varumärken eller putsa till befintliga logotyper. Vi kan hjälpa till med allt från idé till leverans av färdiga original.

Oftast arbetar vi fram värdeord tillsammans med kunden som vi utgår ifrån för att skapa en logotyp som speglar verksamheten på bästa sätt. Behöver du en logotyp i olika format?

Referenser Kontakt

Företag, kommuner, artister med flera har stor nytta av att nå ut via sociala medier. Läs gärna mer om hur vi arbetar i sociala medier.

Läs mer

Japp, följ oss gärna!

Vi utgår från Oskarshamn i fantastiska Småland och arbetar över hela landet.

Besöksadress

Design from Sweden AB
Oskarshamn Business Center
(Forum 2 trappor)
Södra Långgatan 15
572 55 Oskarshamn

Oskarshamn

Förgyll dagen med mysfika, världens bästa konditor finns i Oskarshamn! Smaska på prisvinnande bakelser och praliner på Nilssons Konditori. Eller upplev skärgården? Det finns allt och lite till på denna fantastiska plats, varmt välkommen till Oskarshamn!

Läs mer om Oskarshamn här!

Vi startade Design from Sweden AB år 2009. Sedan dess har vi hjälp kunder med reklam och marknadsföring på olika sätt.

Tekniklagret är en del av Design from Sweden. Via Tekniklagret.se levererar vi smart teknik till skola och företag.

tekniklagret.se

Gate87 är en del av Design from Sweden. Via Gate87.com säljer vi profilkläder till företag, föreningar och privatpersoner.

gate87.com

BNI ger oss tillgång till ett stort kontaktnät där vi hjälper andra affärspartners/företag att hitta nya kontakter och nya affärer, vi får naturligtvis hjälp tillbaka. Vårt affärsteam heter BNI Team Oskarshamn där vi har varit anslutna affärspartners sedan 2012.

BNI

Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR.

Integritetspolicy

I vilka sociala medier finns ni?