Tjena Oliwer här igen

Oliwer Sager

Tjena! Det var Oliwer här igen ett år senare.

Jag har praktiserat här på Design from Sweden innan vilket jag tyckte var väldigt roligt, intressant och givande. Företaget är väldigt seriösa och tar väl hand om praktikanter och ser till att det går bra för dem, låter de vara delaktiga i arbete, lyssnar på deras åsikter etc. vilket jag märkte snabbt förra gången jag praktiserade här. Hos Design from Sweden fick jag en helt annan inblick i hur webbutvecklingsbranschen fungerade emot vad jag hade innan utifrån vad vi hade gjort i skolan. Jag trivdes väldigt bra här och hade som sagt väldigt roligt och lärde mig väldigt mycket vilket var anledningen till att jag ville vara här igen. Jag ser verkligen fram emot de kommande veckorna och de nya utmaningarna i form av arbete som jag kommer få ta del av.

Mitt namn är Oliwer Sager, jag är 19 år gammal och bor i Oskarshamn tillsammans med min familj.

Jag går sista året på gymnasiet Kalmar Fria Läroverk, linjen El och energi med inriktning Dator och Kommunikationsteknik. Inom den inriktningen håller vi på mycket med datorer, servrar, nätverk samt webbutveckling.

På fritiden gillar jag att umgås med familj och vänner, jag har även ett intresse för hundar och jag tycker om att vara ute och gå tillsammans med dem. Dessutom så har jag alltid haft ett stort intresse för IT.

/Oliwer

 

Vi gillar kakor!