Petter E-Commerce

Petter Pihlström praktik Design from Sweden 2021

Petter E-Commerce manager

Mitt namn är Petter och jag studerar till E-Commerce manager och är på mitt andra år.

Jag har nu praktik på Design from Sweden där jag kommer att vara i 10 veckor och hjälpa till. Jag ska vara med i arbetet för att lära mig mera om yrket och få en bra inblick i hur de jobbar i denna bransch. Under denna tid ska jag lära mig mera om hur hemsidor fungerar och hur de är uppbyggda, jag ska även få arbeta i sociala kanaler så som Facebook m.fl. Jag ska även under denna tid föra en loggbok över vad jag har gjort och lärt mig.

Hittills har jag fått vara med på möten, designa hemsidor och göra research för nya framsteg vilket har varit väldigt roligt och givande. Jag ser fram emot de kommande veckorna!

/Petter

 

Läs mer om hur Design from Sweden arbetar med Webdesign, Hemsidor, E-handel

Vi gillar kakor!