Petter E-Commerce Manager

Petter Pihlström praktik Design from Sweden 2021

Petter E-Commerce manager

Oj va tiden går, min LIA-praktik går mot sitt slut…

Hej Petter här! Här på Design from Sweden AB har jag fått jobba med design av webbsidor som har varit väldigt intressant och givande. Jag har både fått hjälpa till med bolagets egna webbplatser (tekniklagret.se | gate87.com | designattribut.se | enkeltförklarat.se) och jobbat med olika kunders hemsidor. Jag har även tagit del av ett lite hemligare projekt som ska bli spännande att följa när det lanseras.

Förutom detta har jag även fått vara med på affärsmöten med olika företagare, samarbetspartners och kunder vilket har varit väldigt roligt. Det har även gett mig insikt i hur viktigt det är med ett bra kontaktnät. Jag har även sett och deltagit i olika kundmöten och sett hur det fungerar, vilket är något jag tidigare inte hade varit med på och lärde mig en hel del. Jag har även hjälpt till som ersättare vid BNI flertalet gånger.

”Jag är 21 år, kommer från Norrköping och bor nu i Oskarshamn. Jag har ett stort intresse inom e-handel och studerar därför för att bli e-commerce manager. Jag har även ett stort intresse av teknik och bilar vilket också är saker jag sysslar med på fritiden. Förutom detta så går jag gärna till gymmet eller spela padel.”

Slutet på LIA-perioden

Nu är jag i slutet på praktiken och det har varit ett väldigt roligt och effektivt sätt att lära sig på. Jag har jobbat med webbdesign, analyser, efterforskning, lite marknadsföring med mera. Jag lärt mig en hel del som jag kommer att ta med mig till arbetslivet och fortsatta studier.

/Petter

 

Läs mer om hur Design from Sweden arbetar med Webdesign, Hemsidor, E-handel

Vi gillar kakor!